Cezhraničná spolupráca – fejtón

Nášmu ministerstvu vnútra nevadí, keď sa u nás organizuje zbierka v rozpore s našimi zákonmi na delostrelecké náboje, ktoré budú zabíjať Rusov na ukrajinskom fronte, pretože to organizuje susedný bratský štát podľa svojich pravidiel. No koaličných politikov poburuje, keď polícia Českej republiky nezavrie do basy tých, čo schvaľujú atentát na premiéra Fica v rozpere s u nich platnými zákonmi.

Na túto schizofréniu sa treba pozerať európsky – je nutné bezvýhradne rešpektovať regionálne rozdiely!

Jedna aj druhá spomínaná strana  zhodne (niečo také už zaznelo v médiách) podporia opätovne kandidatúru Lajnovej na predsedníčku Európskej komisie a v tom je zásadný problém. V rodokmeni EÚ sú dokázateľne nacisti a táto kreatúra, ktorá sa podieľala na genocíde bielej európskej populácie, dokázateľne za to brala úplatky, našej  politickej reprezentácii vyhovuje. Lajnová ako ministerka obrany zlikvidovala Bundeswehr a EÚ doviedla do krachu a na pokraj vojny.  Podporiť jej znovuzvolenie, nie je  prejav diplomacie, ale dôkaz, ako nás zase dobehli.

Dodatok z 27.6.2024

Svitá nádej:

https://www.hlavnespravy.sk/fica-caka-historicky-krok-zosadi-von-der-leyneovu-z-tronu/3543984

Dodatok z 28.6.2024

https://www.hlavnespravy.sk/na-summite-rozhodli-o-obsadeni-najvyssich-pozicii-v-instituciach-eu/3545810

https://www.infovojna.bz/article/video-lidri-clenskych-statov-eu-podporili-ursulu-von-der-leyenovu-na-druhe-funkcne-obdobie-vo-funkcii-sefky-eurokomisie

Poznámka V. H. k fejtónu:

Cezhraničná? Hranice v EÚ predsa neexistujú! Skôr BEZHRANIČNÁ.
 
Najmä bezhraničná hlúposť, zbabelosť, oportunistická servilnosť a skorumpovanosť zainteresovaných politikov...

Pridajte Komentár