Ako to vlastne je? – fejtón do súťaže o zlatú mrežu

Je boxer/ka Imane Khelif žena, alebo muž? Nech súhlasí s odberom genetického materiálu, a ako to vlastne je, dá  sa za pár sto eur zistiť aj cez internet.

Či je Matovič blázon, alebo génius, o tom môže rozhodnúť nezávislé konzílium zložené  z psychológov s prevahou psychiatrov.

No, ako to je so Zelenským, je skutočný problém. Pre mnohých nie. Ak chceme však vylúčiť zaujatosť a subjektívny postoj musíme použiť multidisciplinárny prístup.

Ide skutočne o „renesančného človeka“, ktorého môže pochopiť len niekto na jeho úrovni, kto jemu a jeho zámorskému sponzorovi zobe z ruky, a  kto vyznáva európske hodnoty, ktoré my bežní ľudia poznáme na vlastnej koži iba z ich neutešenej praxe.

Taký nevzdelaný  Moskovčan, poznamenaný  Dostojevským, Bulgakovom a Puškinovým múzeom ho určite neocení, domácich dezolátov netreba ani spomínať.

Ako teda na to?

Naporúdzi je jedna veľmi efektívna, síce archaická metóda, ktorou sa testovali bosorky:

Priviaže sa mu na každú nohu a ruku jeden delostrelecký náboj z našej úspešnej zbierky pre Ukrajinu a hodí sa do Dnepra.  Ak je tým, za čo ho majú rusofili a podobná „chamrať“,  určite sa nevynorí. Ale on určite  vypláva! Čo by inak na to povedal Brusel a naše progresivistické falangy?

 

Pridajte Komentár