Hoemopatia na ukrajinský spôsob – fejtón

Dva roky násilím očkovali vystrašených ľudí  zdraviu škodlivými „vakcínami“ proti Covidu. Teraz nás v mene európskych hodnôt postupne od jesene otravujú ukrajinským obilím. Čo nevidieť sa dozvieme, že ukrajinské obilie nie je nebezpečné a budeme ho musieť žrať, aby sme potvrdili spolupatričnosť s niekym, kto nás pre peniaze je ochotný otráviť. 

Aj keď referenčné laboratória potvrdia škodlivosť obilia, umožníme jeho transport cez naše územie do Afriky, ktorú treba bodla autorov projektu vyľudniť. Možno sa nájde zopár predvolebných hrdinov, ktorí formálne budú trvať na tom, že je nebezpečné ale hlavným dôvodom je, aby voliči nepomreli skôr ako odvolia.

Ukrajinské herbicídmi precpané obilie nemôže byť nebezpečné rovnako ako ukrofašizmus nie je fašizmu. Fašisti sedia v našom parlamente v opozičných laviciach a v bývalom obecnom zastupiteľstve vo  Varíne. O tomto vytrvalo presviedčajú rôzni zapredanci v médiách.

Majiteľ mlynu v Kolárove asi čítal Hahnemanna a ovláda homeopatiu, keď si myslí,  že zrieďovaním herbicídu nezávadným obilím (potenciovaním) môže dokonca docieliť zdraviu prospešný a proeurópsky účinok.  Vyliečiť nás z antipatie k Bruselu a Ukrajine, ktorá nás chcela priotráviť a čo nevidieť zruinuje. Môžno ho preceňujeme – len  dostal peniaze z eurofondov v rámci boja s dezinformáciami na deratizáciu tzv. dezolátov.

Tak či onak majiteľ mlynu v Kollárove je korektný travič. Jeho a všetkých tých, čo to spískali, by bolo treba nahnať do sýpok jeho mlynu v Kollárove a nechať ich tam  zožrať potkanom. Škoda len, že tie sýpky by to kapacitne nezvládli. Potom ich treba naštopovať ako kŕmne husi týmto homeopatickým obilím a počkať na výsledok. Prinajhoršom to bude veľká randomizovaná štúdia, ktorá potvrdí relatívnu neškodnosť homeopatického ukrajinského obilia.  Potom z nej môže bez obáv dať „kyjevská mulica“ napiecť koláčiky a rozdávať ich počas majdanu  vo Fašingtone, keď už ten Yellowstone sklamal.

 

Zdroj

https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/664478-co-s-ukrajinskym-obilim-ci-je-to-problem-ak-nie-spolocny/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_9clanok_box

Doplnené 24.4.2023

https://www.hlavnespravy.sk/vlcan-obilie-a-muka-z-mlyna-kolarovo-nie-su-kontaminovane/3118176

Zriedili (namiešali) v pomere napr. 1:5 mali  prijateľný výsledok, riedenie potvrdil travič osobne v článku v Pravde (keď to medzitým nezmenili), médiách zaznelo niečo  podobné.

Asi pred dvoma hodinami som zaregistroval tlačovku s min. pôdohosp. Povedal, že nechce, aby sa to tutlalo ako v jeho mladosti, ako keď bol Černobyľ. Perfektne to sedí, tutle sa to rovnako, lenže vtedy celí svet kričal, teraz čuší – treba byť solidárny.

Doplnené 12.5.2023

https://ekonomika.pravda.sk/krajina/clanok/667229-vlada-vo-svoj-posledny-den-odklepla-zmenu-zrusi-zakaz-dovozu-ukrajinskeho-obilia/

14.5.2023

Priotrávený alebo dobre zaplatený odborník tvrdí, že U. pšenica je kvalitnejšia ako naša.

https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/667046-ukrajinska-psenica-pesticity/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

 

 

Pridajte Komentár