Trafená hus zagágala – fejtón

„Univerzitná nemocnica Bratislava (UNB) sa dôrazne ohradila voči výrokom splnomocnenca vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 Petra Kotlára. Nemajú podľa nej základ v žiadnych vedeckých faktoch a sú v rozpore s medzinárodným vedeckým poznaním. Nemocnica to uviedla na sociálnej sieti“

Nie je pravda, že:  Kotlárove tvrdenie nemajú základ v žiadnych vedeckých faktoch a sú v rozpore s medzinárodným vedeckým poznaním.

Len v perexe je to 2:0 pre MUDr. P.  Kotlára! To, že to nemocnica uviedla svoje stanovisko na sociálnej sieti je obligátny fakt. Na zvýšenie hodnovernosti tvrdení nemocnice nebol tam zámerne uvedený titul P. Kotlára MUDr. Mimochodom ministerka zdravotníctva Dolinková je JUDr.

Koho chleba ješ, toho pieseň spievaj – vďaka Kotlárovi sme sa tiež dozvedeli  o speváckom zbore Univerzitnej nemocnice Bratislava.

Tvrdeniami P. Kotlára sú znepokojení aj vedci z Virologického ústavu Biomedicínskeho centra Slovenskej akadémie vied, ako sa uvádza v  citovanom článku.  Chystajú sa  nám tiež niečo zborovo zaspievať.  Tých čo falošne spievali sa už zbavili1napr. MUDr. Ján Lakota, Csc., čakajú len na súhlas svojich zahraničných sponzorov  s použitím ich loga počas verejného vystúpenia. Návrh na ekologické využitie obalov a príbalových letákov z  „vakcín“  Pfizer a Moderna pre tento účel zbormajster zavrhol, preto budeme musieť počkať, až sa im podarí zohnať niečo  reprezentatívne. Potom nám určite  na radosť svojich chlebodarcov tiež pekne zaspievajú – zagágajú.

 

Zdroj

https://www.facebook.com/UNBratislava/posts/1062725525857758?ref=embed_post

https://www.hlavnespravy.sk/univerzitna-nemocnica-bratislava-sa-ohradila-voci-vyrokom-kotlara-vyzvala-spolocnost-aby-im-nepodlahla/3669422

Doplnky z éry kovidovej:

To nie je očkovanie, ale genocída – fejtón (už asi nad rámec žánru)

Smart genocída – poznámka

Dodatok z 10.9.2024

https://www.infovojna.bz/article/cim-sa-previnil-nas-kolega-mudr-peter-kotlar

V stanovisku vedcov SAV k „antivakserským“ názorom MUDr. Lakotu, CSc.

https://www.sav.sk/?lang=sk&doc=services-news&source_no=20&news_no=9756

sa uvádza:

„V tomto kontexte je potrebné uviesť, že genetickú informáciu do tela vnášajú aj tradičné, dlhodobo používané vakcíny na báze oslabených vírusov, , ako sú napr. osýpky, zápal príušníc a rubeola. Zaočkovanosť týmito vakcínami u nás je našťastie vysoká (95 %) a ochrana je veľmi efektívna. Sme presvedčení, že tieto fakty sú Dr. Lakotovi ako lekárovi známe.“

Nikde zatiaľ som sa s takýmto zásadným verejným priznaním nestretol, asi som nedostatočne vnímavo v minulosti počúval svojich kolegov a sledoval novinky na poli vedy, keď mi  svitlo až teraz, čo všetko do nás pod zámienkou: „vďaka ktorým už od raného veku života (15. – 18. mesiacov) chránime naše deti pred ťažkými chorobami“, napichali.  Zaoberal sa niekto dôsledkami: genetickú informáciu do tela vnášajú aj tradičné, dlhodobo používané vakcíny na báze oslabených vírusov“?  Možno až teraz v súvislosti s aférou experimentálnych „vakcín“ proti Covidu.

Je celkom možné, že vedci SAV mali na mysli tvrdením: genetickú informáciu do tela vnášajú“ to, že táto genetická informácia do tela vojde a bez akýchkoľvek vplyvov na genetiku  zaočkovaného napr. stolicou vyjde. 

V tomto prípade šírim zbytočnú paniku. Zrejme chceli vedci  povedať: keď si dávaš bravčový rezeň nemáš obavy, že vnášaš do seba dobrovoľne genetický materiál prasaťa.

Vedci SAV tým, že sa odvolávajú na  očkovanie vakcínami na báze oslabených vírusov ale  uvedenou argumentáciou nevyvracajú tvrdenia MUDr. Lakotu o „vakcíne“ proti Covidu aspoň v tej zásadnej časti, ktorá sa týka jej vplyvu na genetiku človeka.

Dodatok 12. 10.2024

https://t.me/c/1550188352/43118

Dr. Fleming reaguje na Dr. Klempu pozri piata minúta. 16.8.2021 som položil mailom otázku poprednému slov. biochemikovi Jozefovi.T,  týkajúcu sa reverznej transkriptázy o ktorej som dozvedel od vtedy študenta Janka T.,  ešte v časoch keď sme spolu bývali v jednej izbe na Mlynoch (okolo 1974?). Aktuálny článok som priložil.

Jozef T. sa nedal zaočkovať, Janko T. sa dal.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33958444/

 

 

POZNÁMKY
  • 1
    napr. MUDr. Ján Lakota, Csc.

Pridajte Komentár