Perfektný ťah – fejtón

Prečo pred Vianocami by mali riskovať občania komplikácie z prechladnutia na protivládnych a provládnych mítingoch?  Nad týmto sa musí zamyslieť každý empatický politik, a to najmä ten, ktorý je ešte k tomu meteosenzitívny.

Výsledok je aktuálne vyhlásenie generálnej prokuratúry.

Z  vyjadrenia generálnej  Generálnej prokuratúry vyplýva: „Ficove zmeny prokurátorov ÚŠP nestopnú. V prípadoch na ŠTS budú naďalej konať, avizuje Žilinka  V prípadoch, ktoré sú na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS), budú aj naďalej konať súčasní prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP). 

Tí hlúpejší z opozície to budú chápať ako malé víťazstvo a už ich vidím ako  sa rozdrapujú v médiach,  tí bystrejší si určite rýchlo uvedomili, že toto všetko je len kvôli tomu, aby prišli o  časť argumentov a upokojila sa situácia na politickej scéne – zase ten mazaný Fico na nich niečo vymyslel.

Generálny prokurátor po určitom čase odoberie prokurátorom z ÚŠP jednotlivé prípady a vec bude vybavená tak, ako si to želá vláda.  Generálny prokurátor zostáva apolitický,  ale majstrovsky využíva svoje kompetencie a zákony na dosiahnutie  politických cieľov. Darmo, je to šikovný chlap.

Pridajte Komentár